Prigodno

Bez obzira na to koliko novaca imali, kod nas uvijek možete pronaći zanimljive i povoljne dekoracije za različite prigode, svoj dom ili poslovni prostor.
Cvijeće nas prati kroz čitav naš život. Rado ga darujemo prilikom rođenja i krštenja djeteta, slavlja rođendana i imendana, prilikom zaruka, vjenčanja i godišnjica braka, povodom promocije i dobivanja diplome, kod odlaska u mirovinu ili posljednjeg ispraćaja drage osobe... Njime izražavamo poštovanje i zahvalnost. Briga oko cvijeća podsjeća nas da sve što imamo moramo njegovati da bi duže trajalo. Svaki cvijet ima svoje značenje. Tulipani simboliziraju vječno prijateljstvo, amarilisi duboku i iskrenu ljubav, a irisi nadu i vjeru. Orhideja je cvijet za šarmantne i zrele osobe, one kojima se divite. Simbolizira ushićenost, ljubav i ljepotu. Kala simbolizira kraljevsku ljepotu i eleganciju, ljiljan nevinost i čistoću, lizijantus iskrene i romantične želje itd...

ADVENT I BOŽIĆ
Unijeti duh Božića u poslovni prostor ili dom i dekoracijama naglasiti i uveličati božićnu čaroliju posao je koji nas izuzetno veseli. Adventske vijence i božićne dekoracije izrađujemo od prirodnih materijala, grančica listopadnog i zimzelenog drveća, nobilisa, raznih bobica, suhog voća, kombinacije prirodnih i umjetnih materijala ... Koristimo i vjerno izrađeno umjetno bilje jer su proizvođači umjetnog bilja u posljednjih nekoliko godina postigli visoku estetsku razinu. Ponekad je stručnom i iskusnom oku teško procjeniti radi li se o umjetnom ili prirodnom materijalu. Kod izrade dekoracija važna je imaginacija i stil cvjećara- ananžera.

VALENTINOVO
Valentinovo je dan kada slavimo sve vrste ljubavi. Od ljubavi prema partneru do ljubavi prema roditeljima i prijateljima. Cvijećem pokazujemo da nam je do nekoga stalo. S ružom ili buketom ruža nikada ne možete pogriješiti. One simboliziraju duboku ljubav. Za Valentinovo u našem poklon dućanu možete kupiti mnogo prigodnih sitnica i detalja.

USKRS
Učiniti Uskrs posebnim uz cvijeće, zelenilo, uskrsne grane i drvca izazov je koji rado prihvaćamo. Uskrsne dekoracije izrađujemo u obliku pisanica, malih mini vrtića od proljetnog cvijeća i ostalog što najavljuje proljeće i vrijeme buđenja prirode. Vedre boje cvijeća, grančice procvjetalih voćki i ukrasni grmovi proljetnog bilja unose radost i vedrinu u domove i poslovne prostore.

POSLJEDNJI ISPRAĆAJI I SVI SVETI
U situaciji kada smo usredotočeni na voljene osobe koje više nisu s nama, svježe cvijeće predstavlja savršen način na koji ćemo izraziti ljepotu postojanja, osobno poštovanje i ljubav spram preminule osobe. Krizanteme su tradicionalno nadgrobno cvijeće kojim se posebno na Dan svih svetih uređuju grobovi dragih i bliskih osoba. Budući da je ovo cvijeće jedno od rijetkih koje cvjeta na pragu zime u Europi ima simboliku prolaznosti, smrti i žaljenja. Nastojimo održati tradiciju koristeći to cvijeće na drugačiji način, a ujedno vam ponuditi i nešto novo i originalno npr. crvenim anturiumom i bijelim ružama također pokazujete koliko vam je značila preminula osoba i iskazujete joj poštovanje..